Una cuina mediterrània, fresca i creativa

Al Restaurant Matadero de Tortosa t’oferim un espai gestronòmic per a degustar una cuina mediterrània, fresca i creativa basada en receptes tradicionals.

Amb una llarga tradició que ha passat de generació en generació, al Restaurant Matadero ens hem adaptat als nous temps i al nou concepte de gastronomia amb l’objectiu que els nostres comensals puguen gaudir de les novetats culinàries sense perdre la nostra essència.

Aquí podràs gaudir del menjar de sempre amb el nostre toc personal: esmorzars de forquilla, tapes, menús diaris i plats de temporada elaborats amb productes de proximitat de la millor qualitat. Un espai acollidor i familiar per a compartir tota mena de sabors i experiències al voltant d’una bona taula.

Celebra amb nosaltres dinars familiars, aniversaris, trobades d’amics, reunions de negocis o sopars d’empresa i et prepararem un menú al teu gust.

A més a més, després d’un bot àpat, pots aprofitar per passejar pels històrics carrers del nucli antic de Tortosa o visitar el nostre ric patrimoni cultural. Davant mateix del nostre restaurant trobaràs l’antic escorxador modernista que ens dona nom, on hi ha el Museu de Tortosa i l’oficina de turisme. Apropa’t fins a la Catedral, voreja el riu Ebre o puja fins al castell.

Vine a gaudir del nostre local ambientat en la història i els espais de la nostra ciutat, Tortosa. Un marc incomparable per a degustar la cuina de les Terres de l’Ebre i sentir-te com a casa. Perquè casa nostra és casa teva!